Het Vlinderbos
 

Belangrijke nieuwsbrief


 
 

Beste ouders,

Langs deze weg hou ik jullie graag op de hoogte i.v.m. de maatregelen die we zullen moeten treffen op 1 september 2020.
Volgend schooljaar zullen wij tijdens het schooljaar de maatregelen verder moeten hanteren.  Hoe soepel of sterk deze maatregelen zullen zijn hangt af van het besmettingsniveau waar we ons in bevinden.

Dit niveau gaat van groen (geen risico) tot rood (hoog risico).  Momenteel bevinden we ons op niveau oranje met een matig risico.  
Op 1 september wordt er gestart op niveau geel (laag risico) onder voorbehoud van de evolutie van de besmettingen.

Sowieso zal er op elk niveau (groen, geel, oranje of rood) fysiek onderwijs worden aangeboden aan 100% van onze leerlingen en dit op elke dag van de week.  De klasbubbels verdwijnen ook op de speelplaats.  Afhankelijk van het niveau zullen er extra maatregelen moeten genomen worden.  Deze maatregelen laten we u dan graag weten in augustus van zodra we weten of we effectief op niveau geel kunnen starten.

BELANGRIJK BERICHT!

Op woensdag 26 augustus hebben bij onze jaarlijkse info-dag of opendeurdag.  Tot nu toe zijn de richtlijnen van het onderwijs: tot en met 31/08 zijn er geen grootschalige opendeurdagen mogelijk.  Toch zien we dat andere sectoren soepelere maatregelen krijgen.
Wij willen ons hierop al wat voorbereiden en kijken wat de mogelijkheden dan wel kunnen zijn.  

Mogen we vragen dat àlle ouders onderstaand formulier invullen voor élk van hun kinderen dat volgend schooljaar op onze school zal schoollopen.  Zo kunnen wij de opendeurdag (indien mogelijk) veilig plannen.
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kznYqfunEU2DXbgrcqnofUsahwZ3y2BKvQP0Q2dDVRpUN1hLNkFKWlI4Qkg5VVpZRU4wNEpGS00xVC4u

Met vriendelijke groeten
Stefanie Duyvejonck

directeur Het Vlinderbos


 

Het Vlinderbos

Mgr. Debrabanderestraat 23
8710 Ooigem
T: 056/66.66.48
http://www.hetvlinderbos.be
info@hetvlinderbos.be