Het Vlinderbos
 

Corona update - enkel voor kleuteronderwijs


 
 

Beste ouders,

Langs deze weg krijgen jullie de nodige informatie i.v.m. het kleuteronderwijs volgende week.
Hierbij de officiële uitleg die wij reeds ontvingen:

"De Vlaamse onderwijspartners nemen akte van de beslissingen van het Overlegcomité.  Ondanks de zware inspanningen die het onderwijs reeds ondernam, worden de scholen gesloten.  De scholen betalen een zware prijs die bovendien ongelijk is en het onderwijsveld onderling verdeelt.
Het kleuteronderwijs dreigt nu de dupe te worden.  Het volledige onderwijsveld wil solidair zijn met het kleuteronderwijs, vraagt erkenning en wil de druk op de kleuterscholen weg.  Daarom doet het onderwijsveld een appel aan alle ouders om begrip te tonen voor de precaire situatie van het kleuteronderwijs en om die ene week die volgt indien mogelijk in te staan voor de opvang."

De kleuters kunnen volgende week naar school komen, toch durven we vragen om waar mogelijk de kleuters toch thuis op te vangen.  Dit voor de veiligheid van ons team en van de kinderen zelf.

Om alles goed te kunnen regelen voor volgende week: "klassen zelf, voor- en naschoolse opvang en lunchpakket over de middag" vragen we om net zoals vorig schooljaar onderstaand formulier in te vullen.  
Mogen we vragen aan alle ouders om dit formulier in te vullen voor elke kleuter in uw gezin en dit tegen vrijdag 26/03/2021 om 18.00u.
Gelieve dit ook in te vullen indien uw kleuter volgende week niet naar school komt.

Formulier kleuteronderwijs

Met vriendelijke groeten

Stefanie Duyvejonck
directeur Het Vlinderbos

 

Het Vlinderbos

Mgr. Debrabanderestraat 23
8710 Ooigem
T: 056/66.66.48
http://www.hetvlinderbos.be
info@hetvlinderbos.be