Het Vlinderbos
 

lager onderwijs - noodopvang gemeente


 
 

Beste ouders,

Onderstaand kan u de communicatie terugvinden van de gemeente.

Met vriendelijke groeten

Stefanie Duyvejonck
directeur Het Vlinderbos


Samen met het Agentschap Opgroeien (Kind&Gezin) roept het gemeentebestuur op zoveel mogelijk zelf in te staan voor de opvang van je kind(eren):

-Maximale inzet op telewerk voor wie dat kan

-Alle info over de aanvraag van tijdelijke werkloosheid is te vinden op https://www.rva.be/nl/documentatie/infoblad/e1-0

Het gemeentebestuur neemt tijdens de periode van 29/06-16/04 de regierol op voor de organisatie van de noodopvang. Er is noodopvang voorzien zowel volgende week (29/03-2/04) als tijdens de paasvakantie (6/04-16/04). De noodopvang is enkel bedoeld voor kinderen van ouders die in cruciale of essentiƫle beroepen werken of waarvan de alleenstaande ouder of beide ouders niet kunnen telewerken (attest werkgever verplicht!) of geen tijdelijke werkloosheid kunnen aanvragen. Inschrijven voor de week van 29 maart- 2 april moet ten laatste op zaterdag 27 maart om 12u, samen met de attesten van de werkgever.

We begrijpen dat de nood aan opvang zeer groot is en proberen zoveel mogelijk kinderen een plek te geven. Het aantal plaatsen in de noodopvang is echter beperkt. We bekijken alle inschrijvingen in functie van de schoolbubbels.

Alle info over de noodopvang is te vinden in de bijlage. Inschrijven kan vanaf morgenmiddag 12u via https://www.wielsbeke.be/inschrijving-noodopvang.

Indien ouders nog vragen hebben, kunnen ze ons contacteren op jeugd@wielsbeke.be of 056 67 32 19.

info noodopvang paasvakantie

 

Het Vlinderbos

Mgr. Debrabanderestraat 23
8710 Ooigem
T: 056/66.66.48
http://www.hetvlinderbos.be
info@hetvlinderbos.be